Bliv helt klar til barnedåb

En barnedåb er en helt særlig begivenhed. For det er selvfølgelig en stor ting at fejre, at barnet bliver døbt. For nogle handler det mere om navnet, mens det for andre handler om det religiøse aspekt. For de fleste gæster så er det dog også i lige så høj grad en fejring af nyt liv. For når man får et barn, så har man naturligvis også lyst til at fejre det. Og der er særligt denne fest den helt store begivenhed at gøre noget særligt ud af. Læs med her og bliv helt klar til barnedåben.

Hvornår sender man invitationer ud?

Det er forskelligt, hvornår man planlægger en barnedåb. Der er nemlig ikke et bestemt tidspunkt efter fødslen, hvor det skal gøres. De fleste vælger dog at gøre det tidligt.

Som regel vil man holde barnedåben, fra barnet er omkring 3 måneder. Det giver tid til først at lære barnet at kende og komme på plads i den nye tilværelse med en nyfødt. Så har man mere ro på, når det så kommer til festen.

Invitationerne kan dog sendes ud i god tid. Bestil invitationer til barnedåb, så snart du har en dato. For selvom det er svært at sige, præcis hvornår baby kommer til verden, så kan du som regel sætte en dato et godt stykke ude i fremtiden.

Få styr på det praktiske

Og der er altså god grund til at planlægge en barnedåb i god tid. Ikke mindst fordi livet efter fødslen kan være noget presset i starten. Der er mange små gøremål i hverdagen, som hurtigt vil komme til at fylde mere end selve festplanlægningen.

Derudover er der også flere praktiske ting, som du skal have styr på i god tid, hvis du vil være sikker på, at det hele falder på plads.

Det kan for eksempel være en god idé at være ude i god tid, når du skal finde lokaler. Ofte skal festlokaler være booket i god tid, hvis du skal gøre dig nogle forhåbninger om at få et sted.

Derudover kan det også være en god idé at tage stilling til mad og servering i god tid. Her kan både være behov for at lave aftaler med en cater, hvis maden skal bestilles udefra. Derudover kan du også nemt få behov for servering. Også her vil du skulle hyre nogen i god tid.