Børnehaver til dig, som er bosat i det sydlige Jylland

At gå i institution er utrolig vigtig for dit barns videre udvikling, da mange af dit barns vågne timer tilbringes her. I børnehaven styrker børn sine fællesskaber og evner, når tiden bruges med andre børn. Det er derfor særdeles vigtigt at vælge den rette børnehave for netop dit barn!

Hvilke muligheder findes der?

Der findes mange gode tilbud i region Syddanmark, hvor dit barn har mulighed for at få en supergod oplevelse i børnehave-årene. Er du bosat tæt på vejle, er Trekløveren en af de populære institutioner. Trekløveren ligger tæt på smuk natur, by og skov, så her er en god mulig til de forældre, som sætter stor pris på omgivelserne. Børnehaven Grønnegården kan være et potentiel dagtilbud for dig, som bor i Esbjerg. Grønnegården sætter en stor ære for traditioner, og her er forskellige udflugter og oplevelser vigtige. Leder du efter et godt dagtilbud nær Kolding, så er Maria Mikkelsens Børnehus værd at tage et ekstra kig på. Børnehuset er en lille og privat institution, som gør det muligt at fokusere endnu mere på rummelighed og relationer. Er du bosat i Haderslev, kan Spiren være et tilbud til dem, som ønsker en børnehave med et kristent syn samtidig med, at der lægges stor vægt på tryghed og nærvær. Børnehuset Engelshøj kan være en børnehave for dig, som bor i Sønderborg. Her lægger pædagogerne vægt på en nysgerrig og interesserende tilgang til dialoger med børnene.

Hvordan vælger jeg?

Det kan være en svær opgave at skulle beslutte, hvilken børnehave dit barn skal placeres i, da man som forældre er bange for at vælge forkert. Vores bedste råd er at sætte sig ind i de forskellige muligheder i din by, og hvad værdierne er her. Det er også en god idé at tage ud og se et par stykker af institutionerne, så miljøet og atmosfæren fornemmes.