Den praktiske beklædning til din baby

Du har været ude at købe nyt tøj til din lille baby (hvordan kan de blive ved med at vokse så meget!?), og du er endnu engang kommet hjem med små kjoler med strutskørt, smarte skjorter i miniature størrelse og mønstrede strømpebukser, fordi du simpelthen ikke kunne stå for sødhedsfaktoren for alle disse beklædningsgenstande – altså, hvordan kan man lave tøj så småt, og hvorfor findes der et menneske så lille, at det kan passe det?

Men så bliver det mandag igen, og du indser, at det, du i virkeligheden manglede, var tøj, der var godt til vuggestuen, som dit barn nemt kan bevæge sig i, og som kan tåle at blive vasket igen og igen. Ups – og bedre held næste gang.

Heldragten redder din – og dit barns – dag

Her kommer heldragten ind i billedet. Okay, det er måske ikke det mest stilfulde, du kan iklæde din baby, men det er der helt ærligt ikke andre end dig selv, der kommer til at tænke over. Pædagogerne og medarbejderne bliver bare glad for, at dit barn er iklædt tøj, som er nemt at skifte deres ble i, og dit barn bliver glad for at have tøj på, som er komfortabelt. En heldragt til baby produceres ofte i et praktisk materiale, ofte bomuld, som kan holde til at blive vasket, også ved høje grader, og som føles blødt og behageligt mod dit barns hud. Derudover er bomuld utrolig åndbart.

Heldragter i alt slags vejr

Der fås både heldragter med korte og lange arme og ben. Om vinteren kan du passende kombinere heldragten med en kortærmet body og et par tykke strømper, og du er sikker på, at dit barn kan holde sig varmt hele dagen.

Heldragter fås i alle mulige farver og mønstre, så der er ingen grund til at tænke, at det er kedelig beklædning.