Find de rigtige bodyer til din baby

Når det kommer til din babys garderobe, så er der nok ikke noget mere praktisk stykke tøj end en body. En body er et stykke tøj, som dækker arme og torso, men som har en flip mellem benene. På den måde kan du hurtigt få åbnet op til et bleskift. Din baby fortjener det bedste og det gør du også, så derfor kommer vi her med en lille guide til de perfekte bodyer.

Tekstiler – bomuld eller uld

Din babys bodyer kommer som regel i enten bomuld eller uld. Her er det en god ide at have både uld og bomuld i sin samling. Uld er som kendt vidunderlig til at have varmen, og derfor kan det være en fordel at beklæde din baby en body i uld om vinteren, så du er sikker på at den ikke har det for koldt. På den anden side kan du benytte de lidt lettere og køligere bodyer i bomuld om sommeren, så din baby ikke har det for varmt og derfor bliver utilpas. Derudover kan visse babyer ikke tåle uld eller de kan blive irritereret af den kradsende uld. Det er dog sjældent et problem for body lavet af uld i høj kvalitet.

Farver

Den klassiske body er hvid, men i disse tider kan du købe din babys bodyer i et væld af farver. Du kan derfor altid finde en baby som du synes klæder din baby ekstra meget. Derudover kan du matche bodyen med babyens andet tøj, f.eks. sko, strømper og hatte.

Størrelser

Babyer vokser hurtigt, og derfor er levetiden på en body ikke for evigt. Så hvis du finder en body i nogle farver og mønstre, som du synes godt om, kan du med fordel købe den i forskellige størrelser, så din baby kan have den samme flotte body på i takt med at den vokser.