Find gaveinspiration til barnedåb her

Det er ofte et enormt hyggeligt arrangement, når man skal til barnedåb. Det kræver dog også bare, at man medbringer en fin gave. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad den rette gave er, når det omhandler barnedåb. Læs videre her for at finde gaveinspiration til barnedåb, som du kan benytte dig af.

Personlige gaver

Der er forskellige typer af gaver, som du kan overveje, når du skal til barnedåb. Det kan for eksempel være en mulighed med nogle personlige gaver. Det kunne være noget som fine bøger med tryk af barnets navn og fødselsdato. Dåbsgaver med navn er nemlig en personlig gave, som de nye forældre helt sikkert vil sætte meget pris på.

Det kunne også være noget som tallerkensæt eller lignende, hvorpå barnets navn og fødselsdato også er indgraveret. Dette er en gave, som forældrene vil kunne beholde længe, og som helt sikkert vil gøre dem glade. Du kan altså derfor overveje at vælge en personlig gave, når du skal finde gave til barnedåb.

Babytøj

Der er mange forskellige muligheder for, hvad du kan give i dåbsgave. Det kan også være noget som babytøj, du giver i gave. Dette kræver dog bare lige, at du ved, hvilken størrelse babyen bruger – ellers kan du også købe noget babytøj, der er et par størrelser for store, så barnet kan gro i det. Ved at gøre dette, vil tøjet også kunne benyttes i længere tid.

Hvis du ønsker at gøre denne gave lidt mere personlig, kan du igen vælge at købe babytøj, som har barnets navn derpå. Det kunne for eksempel være noget som en sparkedragt med barnets navn. Denne vil forældrene uden tvivl også blive rigtigt glade for at modtage i dåbsgave, så tøjet kan bruges i hverdagen. Dette er altså forskellige gaveideer til dig, som skal til et barnedåb.