Gaveidéer til forældre: Fars Dags gave og Mors Dags gave

Når man er baby, er det svært at finde ud af, hvad man skal give sin far eller mor i gave. Derfor falder opgaven typisk på forældrene, når der skal købes en personlig fars dags gave eller en personlig mors dags gave – men hvad skal man give? Vi har samlet nogle ideer til dig her!

Personlige gaver til mor og far

Hvis du vil give din partner en personlig gave i anledning af Mors/Fars dag, kan du overveje at få dahlsgravering.dk til at gravere et billede eller et citat på en genstand. Det er en sød og personlig måde at sige tak på.

Du kan også vælge at give din partner en oplevelse, som han eller hun kan nyde sammen med dig og jeres barn. Det kunne for eksempel være billetter til zoo, eller måske en tur i svømmehallen.

Gaver til Fars Dag

Fars dag er dagen, hvor man hylder sin far og viser ham, hvor glad man er for ham. Det kan være svært at finde på noget personligt at give til far – men vi har samlet en række bud herunder:

– Et billede eller et citat, som du får dahlsgravering.dk til at indgravere på et skærebræt, en nøglering eller noget helt tredje.

– Billetter til hans yndlingsholds kamp, så I kan hygge jer sammen med et par øl og nogle hotdogs.

Gaver til Mors Dag

Mors dag er dagen, hvor vi viser vores mor, hvor meget vi elsker hende. Det kan være svært at finde på en personlig gave – men vi har samlet et par bud herunder:

– Et lækkert tæppe til sofaen, sengekanten eller puslebordet

– Et personligt billede, som dahlsgravering.dk kan indgravere på et glas

Vi håber, at du kan finde inspiration i vores bud på personlige Fars Dags gaver og Mors Dags gaver! God fornøjelse 🙂