Giv dit barns efterårsgarderobe et eftersyn

Man synes lige, at det har været sommer, og så er det pludseligt koldt og blæsende udenfor. Det betyder, at dit barn skal til at have varmere tøj med i vuggestuen og børnehaven.

Hvis du endnu ikke har gjort det, bør du give dit barns efterårsgarderobe et eftersyn. Børn vokser hurtigt og kan højst sandsynligt ikke passe tøjet fra sidste år. Det kan også være, at noget af tøjet ikke længere er anvendeligt på grund af slitage og huller.

Termotøj er et must i efteråret

Det kan være vanskeligt at klæde et barn ordentligt på i efteråret. Den ene dag kan solen skinne og give en smule varme, mens vejret er blæsende og koldt dagen efter. Den ene dag kan det altså være for varmt til en flyverdragt, mens det den anden dag er for koldt med bare en jakke. Så hvad gør du så i forhold til efterårsgarderoben?

Du sørger naturligvis for, at dit barn har termotøj klar i garderoben. Termotøj er nemlig uden tvivl et must i efteråret. Du kan eventuelt tage et kig på Wheat termotøj for at se, om det er noget, du skal købe til dit barn.

Tjek om hue, vanter og gummistøvler er i orden

I efteråret er der ydermere tidspunkter, hvor det er nødvendigt med både hue, vanter og gummistøvler, når dit barn skal opholde sig udendørs. Der er ikke noget ved at lege udenfor, hvis dit barn har kolde ører og hænder eller er våd om tæerne. Derfor bør du tjekke, om der er styr på både hue, vanter og gummistøvler.