Gode gaver til bedsteforældrene fra det første barnebarn

Næst efter forældrene er der nok ingen, der bliver mere stolte over et lille nyt væsen i familien end bedsteforældrene. De kan sidde og kigge på den lille i timevis med et stort smil på læben.

Efterhånden som barnet bliver større, kan det komme på besøg hos bedsteforældrene uden mor og far. Det kan derfor være en god idé, at barnebarnet giver nogle gaver til dem, som barnet selv kan bruge, når han eller hun er hos bedsteforældrene. Her er inspiration til, hvad du som forælder kan købe for dit barn til bedsteforældrene.

En sandkasse byder på timevis af underholdning

Du kan gøre det nemt for bedsteforældrene at underholde barnebarnet udendørs ved at give dem en sandkasse i gave. Derved er du sikret, at der er noget, som barnebarnet og bedsteforældrene kan være fælles om, når der er dømt udetid.

En sansegynge til en roligere stund

Giver du en sansegynge i gave, er der lagt op til, at dit barn kan få en rolig stund, når det er på besøg hos bedsteforældrene. Det er let for bedsteforældrene at underholde barnet bare ved at gynge det blidt.

Badebassin til masser af sommersjov

Bedsteforældrene bør naturligvis også have et badebassin til børn, så der er noget at hygge sig med på de meget varme dage. Har du ikke selv en have, er det den helt perfekte gave.

En højstol gør spisetiden nemmere

Det er ligeledes værd at se, om du kan finde en brugt højstol, som kan stå hos bedsteforældrene. Det gør det hele lettere for både dig og bedsteforældrene, når barnet skal spise.