Huskeliste til dig, der skal på ferie med børn

Der findes nok ikke noget bedre end at tilbringe tid med sine børn – hvis altså man har børn. Har man børn, er det skønt at bruge kvalitetstid sammen med dem og se dem grine, lege, have det godt og se dem vokse.

Et sted og en mulighed, hvor børnene virkelig kan både lege, grine og have det godt, er ved at tage på ferie med dem. Men ikke altid er det lige nemt at holde styr på alt til ungerne, når man også skal pakke til sig selv. Derfor er der nedenfor samlet en oversigt for dig, der skal på ferie med børn.

Tøj og pusletaske

Det er ikke sikkert, at man glemmer tøj og en pusletaske til børnene. Dog kan det stadig være en fordel at skrive ned på en seddel, lave en påmindelse på telefonen eller noget tredje, at man bør huske at have ekstra af hver ting med. Det kan være ekstra skiftetøj, sutter, suttesnor, bleer og vådservietter. Det kan ofte svare sig at være på forkant med ekstra ting frem for at spare den ekstra plads i bagagerummet eller i kufferten til noget andet.

Legesager eller en iPad

Derudover kan det også være en god ide at huske at tage noget med på ferien, som ungerne kan underholde sig med. Forslag til dette kunne være alt lige fra en iPad, tegneserier, farveblyanter, klistermærker eller kortspil. Ved at tage flere forskellige ting med på ferien er der også flere ting at sætte børnene til at lege med, så de kan udfordre deres kreativitet.

Næsespray og Panodil Junior til flyveturen

Sidst men ikke mindst kan det også være en god ide at skrive sig bag øret at huske eventuelle Panodil Junior og næsespray, hvis ferien inkluderer en flyvetur. Mindre børn kan have tendenser til at få rigtig ondt i ørene, når der sker lufttryksforandringer.