Kært barn har mange navne, og det skal kunne ses!

Når man har gang i hobby-projektet til mosters julegave eller lillesøster endelig skal starte i børnehave, er det vigtigt at have en etiket som passer. Hvor end det er nødvendigt med et navneskilt, så er der mange muligheder for materiale, størrelse og udseende.

Etiketter til alle

Når man har færdiggjort et hobbyprojekt, så vil man jo gerne tage æren med, og dette kan gøres med et fint vævet navnemærke fra Ikast Etiket. Navnemærker kan fås i mange versioner, og kan skræddersys til nøjagtigt det projekt, man har gang i. Så undgår man forvirringen i vuggestuen, når alle har ens skiftetøj med, og man kan personliggøre et hækleprojekt til en, man har kær.

Hvis det ikke er tøj, som man mangler etiketter til, så kan man også få speciallavet klistermærker til en hver anledning. Farverige og festlige klistermærker til gæsternes kopper, så der bliver holdt styr på dem, samt man skåner miljøet, ved at bruge færre plastikkopper i store forsamlinger.

Bæredygtighed er også et vigtigt punkt, når det kommer til etiketter, og det kan man ofte læse om på butikkernes hjemmeside. Bæredygtighed i forhold til etiketter, vil oftest være ændring i materiale, som fx økologisk bomuld eller kork keyhanger til navneskiltet.

Til hverdag, men bestemt også fest

Er man privatarrangør eller bare musik-entusiast, så ville et festivalarmbånd være ideelt at kunne skaffe til sine gæster. Et festivalarmbånd kan være de klassiske af papir, som limes godt fast, eller så kunne det være et flere dages armbånd lavet af i stof. Armbåndene af stof, kan også fås med bambus-lukning, så der er ingen undskyldning for ikke også at have en bæredygtig musikfest, når man nu er i gang.

Vil man ned ad den utraditionelle vej, er det også muligt at få armbånd til festivals af kork – så er du sikret at overraske dine gæster!