Kontakten til barnet er vigtigt

Det er ingen hemmelighed, at mens barnet stadig er lille er kontakten til omsorgspersonerne meget vigtig. Det er helt essentielt for barnet, at det holdes tæt ind til kroppen for at opnå en tilknytning til forældrene. Dog er det ofte tilfældet, at barnet kommer over i en barnevogn eller klapvogn, når familien skal ud. I en barnevogn er der ikke nogen fysisk berøring med barnet, som jo er så vital særligt i de første år af barnets liv. Af den grund af er der mange forældre, der gør brug af en ringslynge– et stof der kan vikles rundt om barnet og forælderen således, at barnet altid sidder tæt på forælderens krop. Barnet har dermed delvist hovedet vendt ind mod forælderens krop og delvist vendt udad, så det stadig kan følge med i verdenen omkring den. Ydermere har forælderen armene frie til at udføre dagens gøremål. En form for win-win løsning.

Massevis af spændende farver og designs online

På nettet findes et væld af flotte farver og mønstre, så man som forældre kan gøre ringslyngen til en del af sit outfit. Alt fra spændende mønstre og farver til de mere neutrale slags. Slyngerne er lavet på bæredygtige materialer såsom bambus og bomuld og kan derfor bruges med god samvittighed. Dernæst ligger slyngerne i en prisklasse, hvor alle kan være med. Hjemmesiden byder altså på et væld af muligheder for både de klimabevidste og de modebevidste forældre.

Prøv dig frem med en ringslynge

Ringslyngen er altså godt tjent, når forælderen skal ud at ordne ærinder og barnet skal med. Forælderen slipper nemlig fuldstændig for den kaotiske situation, hvor man skal jonglere adskillige ting samtidig med, at man også skal skubbe en barnevogn eller en klapvogn. På den måde har du stadig dit kære barn tæt ind til dig, mens du har friheden til at ordne det du skal.