Ønsker du at lave flere familieaktiviteter?

Du har måske længe tænkt, at du ikke synes, at I laver nok aktiviteter sammen som familie. Du har bemærket, at i alle har lidt for travlt med jeres eget, men nogle gange er der også stunder, hvor ingen rigtigt laver noget, men I laver alligevel ikke noget sammen. Du ønsker, at i højere grad laver flere ting sammen, så du vil gerne være den, der tager initiativet til det. Det eneste mindre problem, som du kan have, er at du ikke er sikker på, hvilke aktiviteter I kan gå i gang med, og hvordan kan du motivere din familie? Prisnominerede familiespil fra Legebyen.dk, og udendørs lege er nogle af de ting, som vi vil komme ind på i denne artikel.

Hyggelige spilleaftener

Det kan give meget, hvis i alle bruger bare 1-2 timer sammen som minimum om ugen, hvor i laver noget, som i er fælles omkring. Noget der er særligt hyggeligt her op til de koldere måneder, er nogle prisnominerede familiespil. Her kan I alle konkurrere eller vælge nogle, hvor i spiller på forskellige hold. Der er mange muligheder, og heldigvis giver det jer mulighed for at finde et spil, hvor du føler, at det rammer bredt, og flest fra familien vil kunne nyde.

Udendørs aktiviteter

Nu er der heller ikke helt koldt endnu, og selv hvis der begynder at blive meget koldt, så er det altid muligt at lave udendørs aktiviteter, der også er hyggelige. Det kan både være nogle, hvor i spiller noget udenfor, men der er også minigolf og sådanne aktiviteter.

Hvis du føler, at du har brug for at motivere dine teenagers til at være mere med, kan du jo forsøge dig med at give alle mulighed for at vælge én aktivitet, og på den måde giver du dem lidt medbestemmelse, og det kan være, at de har noget meget sjovt i tankerne.