Ting du skal huske, når du venter dig

For mange er det en glædes tid, når man venter sig. Det kan være en stor begivenhed at bringe et nyt liv til verden og oplevelsen af det, kan være forskellige fra graviditet til graviditet. Med graviditeten følger også mange planer og forberedelser såsom at anskaffe sig de nødvendigheder og remedier, så babyen kan få den bedste start på livet.

Til puslebordet

Det kommer nok ikke som en overraskelse, når det gælder, at babyen skal skiftes. Dette betyder også, at det er nødvendigt at have de rigtige puslemidler klar, så babyen kan få en ren bagdel. Dette kræver for eksempel en puslepude, så din baby kan ligge godt og beskyttet, når de skal skiftes. Ydermere kræver det også, at der er nogle bleer at skifte med. Stofbleer kan være en mere miljøvenlig måde at skifte ble på, fordi disse bleer er vaskbare. Hvis ikke du vil bruge stofbleerne til bleskift, kan de også bruges til at tørre med, som putteklud, hagesmæk eller tæppe til din baby.

Til sengetid

Babyer kan bruge meget tid på at sove, og en dag bliver det måske tid til, at du gerne vil have, din baby sover på sit eget værelse. Uanset hvad kan det være essentielt at have købt en dyne og pude til din babys seng. Derudover er der flere som hænger en dekorativ uro over sengen, så ens baby har noget at kigge på og blive stimuleret af, når de ligger i sengen. Du kan både selv lave en sengeuro, men du kan også købe en. Hvis du har en tremmeseng til din baby, kan det også være en god idé at anskaffe dig en sengerand til tremmesengen. På den måde kan du skabe et hyggeligt og trygt sovemiljø omkring din baby. En babynest til middagslurer kan være et godt valg til den fleksible.